Nou! Începând cu 1 februarie 2021 deschidem sediul secundar pe Str. Batiştei, nr. 22, aflat la doar câteva minute de mers pe jos de staţia de metrou Universitate!

Programează acum o evaluare gratuită sau înscrie-te direct la cursurile noastre!

Scoala de muzica Universitate

Curs de chitara la Band Music SchoolChitara joacă un rol important în numeroase genuri muzicale, printre care muzica blues, country, folk, flamenco, jazz, rock și pop. Iată de ce oferta scolii noastre de muzica nu putea să nu includă cursuri de chitara, atât clasică, cât și bass.
Cântatul la chitară implică o combinație de competențe de bază pe care le vom dezvolta împreuna odată ce începi lectii de chitara la Band Music School.

Sub îndrumarea atentă a profesorilor nostri, vei învăța note și acorduri, ritmul, bătaia, ciupitura si, nu în ultimul rand, o parte de teorie muzicală.
Scoala noastră de muzica organizează atât cursuri de chitara pentru Incepatori, cât și pentru nivel Mediu și Avansati, așa că nu ezita să ne contactezi, indiferent de nivelul la care te găsești acum !

Cursuri chitara Copii

Cursurile de chitara îi vor cultiva copilului dragostea pentru artă și frumos, îi vor dezvolta auzul și îi vor stimula creativitatea. Indiferent dacă va ajunge sau nu un muzician de succes, copilul va pastra în personalitatea sa efectele benefice ale educației muzicale prilejuite de lectiile de chitara.

Metoda de predare este întotdeauna adaptată vârstei și nivelului de pregătire al copilului. Pentru incepatori, studiul chitarei debutează în general prin joacă: cântece simple interpretate melodic, jocuri cum ar fi ghicitul notelor, și puțină teorie muzicală “strecurată” printre cântecele, explicată într-un limbaj accesibil copilului.

Cursuri chitara Adulti

Dacă ați mai studiat chitara, vă putem ajuta să treceți la următorul nivel. Dacă sunteți începător, vă putem ajuta să vă familiarizați cu acest atât de popular instrument muzical. Beneficiile vă pot surprinde și pe dumneavoastră și nu ne referim neapărat la beneficiile strict muzicale. Relaxarea, reducerea stress-ului și reconectarea cu latura emoțională și creativă sunt alte beneficii experimentate de adulții care au urmat lectii de chitara.

Locație cursuri chitara

Orele de chitara se desfășoară într-un ambient plăcut, ce stimulează buna dispoziție, învățarea și creativitatea.
Adresa noastră este: Prelungirea Ghencea, nr. 122, Etaj 2, Sector 6, Bucuresti

Program cursuri

Programul cursurilor de chitara se stabilește pentru fiecare cursant în parte, în functie de disponibilitatea copilului / adultului și a profesorului.

Flexibilitatea noastră în programarea lectiilor este foarte mare.

Profesori chitara

La Band Music School, avem profesori de chitara cu experiență pedagogică și muzicală și, nu în ultimul rând, cu pasiune pentru predat.
Sub îndrumarea atentă a profesorilor, puteți fi siguri că veti face progrese uimitoare, indiferent dacă optați pentru lectii de chitara clasica sau bass.

Mihai Păun - Profesor chitara bass si pian

Mihai Păun – Profesor chitara bass si pian

Eduard Cotoara - Profesor chitara si chitara bass

Eduard Cotoara – Profesor chitara, chitara bass si canto

Tarife cursuri chitara clasica & chitara bass

Lecție individuală – 100 RON – pret în afara Abonamentului
4 Lectii individuale – 360 RON – pret pentru Abonament lunar
8 Lectii individuale – 600 RON – pret pentru Abonament lunar

Certificare London College of Music Examinations (LCME)

Cursuri de chitara certificate LCME

 

Band Music School este partener oficial si centru de examinare LCME. Prin urmare,  la terminarea cursurilor,  puteti sustine, optional, un examen care sa certifice nivelul abilitatilor de interpretare la chitara. Certificatul LCME obtinut este recunoscut la nivel international !

 

Informații suplimentare

  • DuScena Scoala de muzica Band Music Schoolrata unei lectii de chitara este de 50 de minute.
  • Periodic, organizăm recitaluri pentru public, în care copiii, mici și mari, pot să-și arate talentul și progresele acumulate în urma lectiilor de chitara.
  • Pentru mai multe detalii privind lecțiile de chitara organizate, contactați-ne prin formularul de Contact sau telefonic, la 0737.549.678.

Vă așteptăm cu drag la cursurile noastre !

 


Rezervă-ți locul la cursurile de chitară!

 

    Sunt de acord ca datele trimise sa fie stocate si prelucrate conform Politicii de confidentialitate

    × Cu ce informații te putem ajuta?