Cursuri de Tobe

Cursuri de tobe pentru copii

Cursuri de tobe si percutie pentru copii

Se știe că instrumentele de percuție au fost primele instrumente muzicale create de om. Mai mult chiar, la Band Music School credem că în fiecare dintre noi poate exista un toboșar sau un percuționist. Plecând de la această credință, am conceput cursuri de tobe pentru copii de toate vârstele.

Indiferent dacă există sau nu o înclinație nativă pentru tobe, orice copil care va studia acest instrument va avea numai de câștigat:

  • o mai bună coordonare a mișcărilor
  • stimularea inteligenței emoționale
  • antrenarea creativitatii
  • o mai bună adaptare la stimuli externi
  • conștientizarea rolului personal în succesul echipei și, desigur, Distracția.

Cursuri de tobe pentru adulți & adolescenti

Tobe Yamaha din dotarea Band Music SchoolProfunzimea unei piese muzicale stă în frecvențele joase. Astăzi este greu de imaginat o muzică modernă fără tobe. Jazz-ul sau rock-ul sunt doar două stiluri muzicale ce au la bază acest instrument.

Band Music School organizează cursuri de tobe pentru adulți si pentru adolescenti. Atât lectiile de percuție pentru copii, cât și cele pentru adulți si adolescenți acoperă nivele de la începători până la avansați.

Locație cursuri tobe / percutie

Orele de percuție se desfășoară într-un ambient plăcut, ce stimulează buna dispoziție, învățarea și creativitatea.

Ne gasiti in  Prelungirea Ghencea, nr. 122, Etaj 2, Sector 6, Bucuresti si Str. Batistei Nr. 22 (Metrou Universitate).


Program cursuri

Programul cursurilor se stabilește pentru fiecare cursant în parte, în functie de disponibilitatea copilului sau a adultului și a profesorului.

Flexibilitatea noastră în stabilirea programului este foarte mare.


Profesori tobe si percutie

La Band Music School avem profesori de tobe cu experiență pe scena rock românească și internațională și studiem atât pe tobe acustice, cât și electrice.

Sub îndrumarea atentă a profesorilor, copiii vor învăța să identifice sunete din cele mai diverse și să creeze ritmuri variate în limbajul universal al tobelor.


Tarife cursuri tobe si percutie

Lecție individuală – 100 RON – pret in afara Abonamentului

4 Lectii individuale – 360 RON – pret pentru Abonament lunar

8 Lectii individuale – 700 RON – pret pentru Abonament lunar


Certificate recunoscute international

Cursuri de tobe recunoscute international

Optional, la terminarea cursurilor, poti sustine un examen care sa certifice nivelul abilitatilor de interpretare la tobe. Certificatul obtinut este recunoscut la nivel international. Afla mai multe despre certificarile LCME (London College of Music Examinations)  !

Deoarece Band Music School este centru de examinare LCME in Romania, puteti solicita certificarea si daca nu ati urmat cursurile de toble / percutie la noi. Pe de alta parte, cursurile noastre sunt concepute dupa manualele si metodele LCME, astfel incat veti avea un avantaj considerabil daca sustineti examenul dupa ce urmati cursurile la noi.


Informații suplimentare

  • Sala de spectacole Band Music SchoolDurata unei lectii de tobe / percuție este de 50 de minute.
  • Cursurile de tobe / percutie din cadrul Band Music School sunt personalizate în funcție de preferințele și abilitățile muzicale ale cursanților, fie ei copii, adolescenți sau adulți.
  • Periodic, organizăm recitaluri pentru public, în care copiii, mici și mari, pot să-și  arate talentul și progresele acumulate în urma lectiilor de tobe.
  • Pentru mai multe detalii privind lecțiile de tobe / percuție organizate, contactați-ne prin formularul de Contact sau telefonic, la 0737.549.678.

Vă așteptăm cu drag la cursurile noastre !

 


Rezervă-ți locul la cursurile de tobe / percuție!