Nou! Începând cu 1 februarie 2021 deschidem sediul secundar pe Str. Batiştei, nr. 22, aflat la doar câteva minute de mers pe jos de staţia de metrou Universitate!

Programează acum o evaluare gratuită sau înscrie-te direct la cursurile noastre!

Scoala de muzica Universitate

London College of Music Examinations (LCME)

LCME reprezentat in Romania de Band Music School

Incepand cu ianuarie 2020,  Band Music School  a devenit partener oficial si centru de examinare pentru London College of Music Examinations.

LCME este o comisie internatională de examinare care oferă calificari în muzica clasică, contemporană și tradițională, precum și în dramă, comunicare, educatie prescolara și mass-media creativă.

Examenele LCME se desfășoară în centre de examinare din Marea Britanie și din întreaga lume. Calificările variază de la examene introductive pentru începători, până la examene gradate și diplome de interpretare și predare.

Ca organism de atribuire, LCME a fost pionier în dezvoltarea de formate de examinare flexibile, oferind candidaților oportunitatea de a fi evaluați complet.

Cea mai recentă programă London College of Music oferă mai multe opțiuni elevilor decât până acum. Cu opțiuni de examen care să se potrivească fiecărui student in parte și o selecție variata de repertoriu pentru fiecare clasă, LCME se angajează să permită tuturor să învețe, să cânte și să interpreteze muzica pe care o iubesc.

Calificările LCME sunt unice în sectorul de examene gradate si recunoscute, fiind acordate de o universitate.

In acelasi timp, LCME este o comunitate de elevi și studenți, profesori, examinatori, reprezentanți și experți de vârf în domeniile lor.

Misiunea London College of Music Examinations

Citatul care urmeaza pare sa sintetizeze inspirat misiunea LCME de-a lungul timpului:

De la înființarea colegiului în 1887, i-am salutat pe toți cei care ne împărtășesc pasiunea pentru muzică și dramă, inspirând generații de elevi din întreaga lume să devină interpreți, compozitori, profesori și ascultători informați.

Diplomele London College of Music Examinations sunt acordate de University of West London si sunt recunoscute de Ofqual (the Office of the Qualifications and Examinations Regulator ).

Band Music School – Centru de examinare LCME

Band Music School este un centru particular de predare a muzicii.  Avand la baza conceptul de formatie, alaturi de muzica clasica, predam si muzica contemporana. Cursurile oferite de Band Music School sunt dintre cele mai variate: de la teoria muzicii, la cursuri de canto, pian, chitara, bass, ukulele, tobe, cajon, blockflute, pana la orele de Band, toate fiind coordonate de profesori cu experienta.

Cursurile au la baza manualele LCME, iar examenele se tin in locatiile Band Music School din Bucuresti, cu profesori special trimisi de West London University.

× Cu ce informații te putem ajuta?