Nou! Începând cu 1 februarie 2021 deschidem sediul secundar pe Str. Batiştei, nr. 22, aflat la doar câteva minute de mers pe jos de staţia de metrou Universitate!

Programează acum o evaluare gratuită sau înscrie-te direct la cursurile noastre!

Scoala de muzica Universitate

Scoala de muzica Band Concept

Cursuri de canto pentru copii

Scoala de muzica Band Music School are la baza conceptul de formație (Band Concept). Studiem alături de muzica clasică și muzica contemporană. Scopul nostru este de a forma tinere talente pe care să le incurajam, să le susținem și să le promovam la diferite evenimente organizate de Band Music School sau în parteneriat.

Cursurile de muzica oferite de Band Music School se impart in două categorii:

Lectiile de grup urmaresc educatia muzicala a prescolarilor si a scolarilor din ciclul primar, prin familiarizarea lor cu sunetele muzicale, cu instrumentele muzicale si cu primele notiuni de muzica, prin intermediul jocurilor interactive si a cantecelor pentru copii.

Toate cursurile de muzica din cadrul Band Music School sunt personalizate in functie de preferintele si abilitatile muzicale ale elevilor nostri mici si mari. Orele de muzica se desfasoara intr-un ambient placut, special amenajat scopului nostru, sub indrumarea profesorilor Band Music School, cu totii absolventi de Conservator, avand experienta pedagogica necesara si pasiunea de a preda muzica atat copiilor, cat si adultilor.

Indiferent  de genul muzical preferat de tine –  muzica clasica, pop, rock, jazz sau blues, profesorii nostri vor face o experienta de neuitat din fiecare lectie de muzica, astfel incat sa fii multumit(ă) de rezultatele obtinute si sa patrunzi in tainele muzicii cu bucurie.

Pentru a pune in valoare cunostintele muzicale acumulate la lectiile de muzica sub forma unei experiente frumoase si unice, Scoala de Muzica Band Music School organizeaza pentru cursantii sai, recitaluri de muzica si concerte in care elevii de la mic la mare au ocazia sa arate masura muncii lor din cadrul lectiilor de muzica (instrument sau canto), precum si a talentului lor.

Band Music School – centru de examinare London College of Music Examinations (LCME)

Band Music School - Centru de examinare LCME
Ce inseamna acest lucru pentru tine?

  • Optional, dupa finalizarea unui curs la Band Music School, poti solicita sa sustii examen in vederea obtinerii unei Diplome recunoscute international, acordata de London College of Music Examinations (LCME)
  • Poti solicita examinarea si daca nu ai urmat cursurile la noi. Pe de alta parte, urmand cursurile la Band Music School, iti maximizezi sansele de obtinere a diplomei, intrucat profesorii nostri folosesc metode si manuale de predare agreate de LCME.
× Cu ce informații te putem ajuta?