Despre Band Music School

O scoala de muzica Altfel

Lectie de pian sub indrumarea unui profesor Band Music School

Lectie de pian sub indrumarea unui profesor Band Music School

Scoala de muzica Band Music School are la baza conceptul de formație. Studiem alături de muzica clasică și muzica contemporană. Scopul nostru este de a forma tinere talente pe care să le incurajam, să le susținem și să le promovam la diferite evenimente organizate de Band Music School sau în parteneriat.

Lectiile de muzica oferite de Band Music School se impart in două categorii:

Lectiile de grup urmaresc educatia muzicala a prescolarilor si a scolarilor din ciclul primar, prin familiarizarea lor cu sunetele muzicale, cu instrumentele muzicale si cu primele notiuni de muzica, prin intermediul jocurilor interactive si a cantecelor pentru copii.

Toate cursurile de muzica din cadrul Band Music School sunt personalizate in functie de preferintele si abilitatile muzicale ale elevilor nostri mici si mari. Orele de muzica se desfasoara intr-un ambient placut, special amenajat scopului nostru, sub indrumarea profesorilor Band Music School, cu totii absolventi de Conservator, avand experienta pedagogica necesara si pasiunea de a preda muzica atat copiilor, cat si adultilor.

Indiferent  de genul muzical preferat de dumneavoastra –  muzica clasica, pop, rock, jazz sau blues, profesorii nostri vor face o experienta de neuitat din fiecare lectie de muzica, astfel incat sa fiti multumiti de rezultatele obtinute si sa patrundeti in tainele muzicii cu bucurie.

Pentru a pune in valoare cunostintele muzicale acumulate la lectiile de muzica sub forma unei experiente frumoase si unice, Scoala de Muzica Band Music School organizeaza pentru cursantii sai, recitaluri de muzica si concerte in care elevii de la mic la mare au ocazia sa arate masura muncii lor din cadrul lectiilor de muzica (instrument sau canto), precum si a talentului lor.