Curs de chitara la Band Music SchoolChitara joaca un rol important in numeroase genuri muzicale, printre care muzica blues, country, folk, flamenco, jazz, rock si pop. Iata de ce oferta scolii noastre de muzica nu putea sa nu includa cursuri de chitara, atat clasica, cat si bass.
Cantatul la chitara implica o combinatie de competente de baza pe care le vom dezvolta impreuna, odata ce incepi lectiile de chitara la Band Music School.

Sub indrumarea atenta a profesorilor nostri, vei invata note si acorduri, ritmul, bataia, ciupitura si inclusiv o parte de teorie muzicala.
Scoala noastra de muzica organizeaza atat cursuri de chitara pentru incepatori, cat si pentru nivel mediu si avansati, aaa ca nu ezita sa ne contactezi, indiferent de nivelul la care te gasesti acum!

Cursuri chitara copii

Cursurile de chitara ii vor cultiva copilului dragostea pentru arta si frumos, ii vor dezvolta auzul si ii vor stimula creativitatea. Indiferent daca va ajunge sau nu un muzician de succes, copilul va pastra in personalitatea sa efectele benefice ale educatiei muzicale prilejuite de lectiile de chitara.

Metoda de predare este intotdeauna adaptata varstei si nivelului de pregatire al copilului. Pentru incepatori, studiul chitarei debuteaza in general prin joaca: cu cantece simple interpretate melodic, jocuri cum ar fi ghicitul notelor, putina teorie muzicala „strecurata” printre cantecele, explicata intr-un limbaj accesibil copilului.

Cursuri chitara adulti

Daca ati mai studiat chitara, va putem ajuta sa treceti la urmatorul nivel. Daca sunteti incepator, va putem ajuta sa va familiarizati cu acest, atat de popular, instrument muzical. Beneficiile va pot surprinde si pe dumneavoastra si nu ne referim neaparat la beneficiile strict muzicale. Relaxarea, reducerea stresului si reconectarea cu latura emotionala si creativa sunt alte beneficii experimentate de adultii care au urmat lectii de chitara.

Locatie cursuri chitara

Orele de chitara se desfasoara intr-un ambient placut, ce stimuleaza buna dispozitie, invatarea si creativitatea.
Ne gasiti in Prelungirea Ghencea, nr. 122, Etaj 2, Sector 6, Bucuresti si Str. Batistei Nr. 22 (Metrou Universitate).

Program cursuri

Programul cursurilor de chitara se stabileste pentru fiecare cursant in parte, in functie de disponibilitatea copilului / adultului si a profesorului.

Flexibilitatea noastra in programarea lectiilor este foarte mare.

 

Tarife cursuri chitara clasica & chitara bass

Lectie individuala – 100 RON – pret in afara Abonamentului
4 Lectii individuale – 360 RON – pret pentru Abonament lunar
8 Lectii individuale – 700 RON – pret pentru Abonament lunar

Certificare London College of Music Examinations (LCME)

Cursuri de chitara certificate LCME

 

Band Music School este partener oficial si centru de examinare LCME. Prin urmare,  la terminarea cursurilor,  puteti sustine, optional, un examen care sa certifice nivelul abilitatilor de interpretare la chitara. Certificatul LCME obtinut este recunoscut la nivel international!

 

Informatii suplimentare

  • DuScena Scoala de muzica Band Music Schoolrata unei lectii de chitara este de 50 de minute.
  • Periodic, organizam recitaluri pentru public, in care copiii, mici si mari, pot sa-si arate talentul si progresele acumulate in urma lectiilor de chitara.
  • Pentru mai multe detalii privind lectiile de chitara organizate, contactati-ne prin formularul de Contact sau telefonic, la 0737.549.678.

Va asteptam cu drag la cursurile noastre!

 


Rezerva-ti locul la cursurile de chitara!

 

title=”Formular contact_Cursuri chitara”]