Lectii de canto pentru copii și adolescenți

Vocea este cel mai complex instrument. Profesorii noștri știu acest lucru și au foarte multă răbdare cu copiii care urmează lectii de canto.

La Band Music School organizăm cursuri de canto pentru copii, susținute de profesori de canto experimentați și cu rezultate deosebite în îndrumarea copiilor spre o carieră muzicală.

Program lectii de canto

Programul lectiilor de canto se stabilește pentru fiecare cursant în parte, în functie de disponibilitatea copilului sau a adultului și a profesorului. Flexibilitatea noastră în stabilirea programului este foarte mare. Lectiile de canto din cadrul Band Music School sunt personalizate în funcție de preferințele și abilitățile muzicale ale cursanților, fie ei copii, adolescenți sau adulți.

Tarife lectii de canto

4 Lectii individuale – 320 RON – pret pentru Abonament lunar
8 Lectii individuale – 600 RON – pret pentru Abonament lunar
Lecție individuală – 100 RON – pret în afara Abonamentului
* Durata unei lecții de canto este de 50 de minute.

Locație cursuri de canto

Lectiile de canto se desfășoară într-un ambient plăcut, ce stimulează buna dispoziție, învățarea și creativitatea, la sediul școlii noastre din Prelungirea Ghencea, nr. 122, Etaj 2, Sector 6, Bucuresti.

Deoarece țelul nostru este de a ajuta la dezvoltarea a noi formații de muzică de succes, școala noastră este complet echipată pentru repetiții dar și pentru concerte, cu camere pentru repeții individuale, scenă, sisteme de lumini și de sonorizare.

Periodic, organizăm recitaluri pentru public, în care copiii, mici și mari, pot să-și  arate talentul și progresele acumulate în urma cursurilor de canto.

Profesori cursuri

La Band Music School, avem profesori de canto cu experiență pedagogică și muzicală și, nu în ultimul rând, cu pasiune pentru predat. Toți profesorii de canto de la Band Music School sunt absolvenți de Conservator, au experiență pedagogică și o autentică pasiune pentru a preda muzică copiilor.

Eliza Maria Ghizelea - Profesoară pian și canto

Eliza Maria Ghizelea
Profesoară pian și canto

Alina Nechifor - Profesoară de pian și canto

Alina Nechifor
Profesoară pian și canto

Eduard Cotoara
Profesor canto, chitara si chitara bass

Programează o evaluare gratuită!

Ești interesat de lectiile noastre de canto? Vrei să afli care este nivelul actual al cunoștintelor muzicale? Sună-ne acum la numărul de telefon 0737.549.678 sau completează formularul de mai jos și unul dintre membrii echipei noastre te va contacta în scurt timp pentru a programa o evaluare gratuită!