Cursuri de tobe pentru copii, adolescenți & adulți

Profunzimea unei piese muzicale stă în frecvențele joase. Astăzi este greu de imaginat o muzică modernă fără tobe. Jazz-ul sau rock-ul sunt doar două stiluri muzicale ce au la bază acest instrument.

Se știe că instrumentele de percuție au fost primele instrumente muzicale create de om. Mai mult chiar, la Band Music School credem că în fiecare dintre noi poate exista un toboșar sau un percuționist. Plecând de la această credință, am conceput cursuri de tobe pentru toate vârstele.

Band Music School organizează cursuri de tobe pentru copii, adolescenți și pentru adulți. Atât lecțiile de percuție pentru copii, cât și cele pentru adulți și adolescenți acoperă nivele de la începători până la avansați.

Orice persoană care va studia acest instrument va avea numai de câștigat: o mai bună coordonare a mișcărilor, stimularea inteligenței emoționale, antrenarea creativității, o mai bună adaptare la stimuli externi, conștientizarea rolului personal în succesul echipei și, desigur, Distracția.

Program cursuri

Programul cursurilor se stabilește pentru fiecare cursant în parte, în functie de disponibilitatea copilului sau a adultului și a profesorului. Flexibilitatea noastră în stabilirea programului este foarte mare. Cursurile de tobe / percuție din cadrul Band Music School sunt personalizate în funcție de preferințele și abilitățile muzicale ale cursanților, fie ei copii, adolescenți sau adulți.

Tarife cursuri

4 Lectii individuale – 320 RON – pret pentru Abonament lunar
8 Lectii individuale – 600 RON – pret pentru Abonament lunar
Lecție individuală – 100 RON – pret în afara Abonamentului
* Durata unei lecții de tobe / percuție este de 50 de minute.

Locație cursuri

Cursurile de tobe se desfășoară într-un ambient plăcut, ce stimulează buna dispoziție, învățarea și creativitatea, la sediul școlii noastre din Prelungirea Ghencea, nr. 122, Etaj 2, Sector 6, Bucuresti.

Deoarece țelul nostru este de a ajuta la dezvoltarea a noi formații de muzică de succes, școala noastră este complet echipată pentru repetiții dar și pentru concerte, cu camere pentru repeții individuale, scenă, sisteme de lumini și de sonorizare.

Periodic, organizăm recitaluri pentru public, în care copiii, mici și mari, pot să-și  arate talentul și progresele acumulate în urma cursurilor de tobe și percuție.

Profesori cursuri

La Band Music School avem profesori de tobe cu experiență pe scena rock românească și internațională și studiem atât pe tobe acustice, cât și electrice. Sub îndrumarea atentă a profesorilor, copiii vor învăța să identifice sunete din cele mai diverse și să creeze ritmuri variate în limbajul universal al tobelor.

Programează o evaluare gratuită!

Ești interesat de cursurile noastre de tobe și percuție? Vrei să afli care este nivelul actual al cunoștintelor muzicale? Sună-ne acum la numărul de telefon 0737.549.678 sau completează formularul de mai jos și unul dintre membrii echipei noastre te va contacta în scurt timp pentru a programa o evaluare gratuită!