Nou! Începând cu 1 februarie 2021 deschidem sediul secundar pe Str. Batiştei, nr. 22, aflat la doar câteva minute de mers pe jos de staţia de metrou Universitate!

Programează acum o evaluare gratuită sau înscrie-te direct la cursurile noastre!

Scoala de muzica Universitate

Cursuri de muzică pentru copii, adolescenți & adulți

Scoala de muzica Band Music School are la baza conceptul de formație (Band Concept). Studiem alături de muzica clasică și muzica contemporană. Scopul nostru este de a forma tinere talente pe care să le incurajam, să le susținem și să le promovam la diferite evenimente organizate de Band Music School sau în parteneriat.

Sub îndrumarea atentă a profesorilor nostri, vei învăța note și acorduri, ritmul si, nu în ultimul rand, o parte de teorie muzicală.

Scoala noastră de muzica organizează atât cursuri de pian, canto, tobe si chitara pentru Incepatori, cât și pentru nivel Mediu și Avansati, așa că nu ezita să ne contactezi, indiferent de nivelul la care te găsești acum!

Program cursuri

Programul cursurilor de pian, tobe, chitara sau canto se stabilește pentru fiecare cursant în parte, în functie de disponibilitatea copilului sau a adultului și a profesorului. Flexibilitatea noastră în stabilirea programului este foarte mare. Cursurile de muzica din cadrul Band Music School sunt personalizate în funcție de preferințele și abilitățile muzicale ale cursanților, fie ei copii, adolescenți sau adulți.

Tarife cursuri

4 Lectii individuale – 320 RON – pret pentru Abonament lunar
8 Lectii individuale – 600 RON – pret pentru Abonament lunar
Lecție individuală – 100 RON – pret în afara Abonamentului
* Durata unei lecții de chitară este de 50 de minute.

Locație cursuri

Cursurile de chitară se desfășoară într-un ambient plăcut, ce stimulează buna dispoziție, învățarea și creativitatea, la sediul școlii noastre din Prelungirea Ghencea, nr. 122, Etaj 2, Sector 6, Bucuresti.

Deoarece țelul nostru este de a ajuta la dezvoltarea a noi formații de muzică de succes, școala noastră este complet echipată pentru repetiții dar și pentru concerte, cu camere pentru repeții individuale, scenă, sisteme de lumini și de sonorizare.

Periodic, organizăm recitaluri pentru public, în care copiii, mici și mari, pot să-și  arate talentul și progresele acumulate în urma cursurilor de muzică.

Profesori cursuri

La Band Music School, avem profesori cu experiență pedagogică și muzicală și, nu în ultimul rând, cu pasiune pentru predat. Sub îndrumarea atentă a profesorilor, puteți fi siguri că veti face progrese uimitoare, indiferent dacă optați pentru lectii de chitara, tobe, pian sau canto.

Programează o evaluare gratuită!

Ești interesat de cursurile noastre de pian, tobe, chitara sau canto? Vrei să afli care este nivelul actual al cunoștințelor muzicale? Sună-ne acum la numărul de telefon 0737.549.678 sau completează formularul de mai jos și unul dintre membrii echipei noastre te va contacta în scurt timp pentru a programa o evaluare gratuită!

    × Cu ce informații te putem ajuta?