Cursuri de chitară pentru copii, adolescenți & adulți

Chitara joacă un rol important în numeroase genuri muzicale, printre care muzica blues, country, folk, flamenco, jazz, rock și pop. Iată de ce oferta scolii noastre de muzica nu putea să nu includă cursuri de chitara, atât clasică, cât și bass.

Cântatul la chitară implică o combinație de competențe de bază pe care le vom dezvolta împreuna odată ce începi lectiile de chitara la Band Music School.

Sub îndrumarea atentă a profesorilor nostri, vei învăța note și acorduri, ritmul, bătaia, ciupitura si, nu în ultimul rand, o parte de teorie muzicală.

Scoala noastră de muzica organizează atât cursuri de chitara pentru Incepatori, cât și pentru nivel Mediu și Avansati, așa că nu ezita să ne contactezi, indiferent de nivelul la care te găsești acum!

Cursuri chitara pentru copii

Cursurile de chitara îi vor cultiva copilului dragostea pentru artă și frumos, îi vor dezvolta auzul și îi vor stimula creativitatea. Indiferent dacă va ajunge sau nu un muzician de succes, copilul va pastra în personalitatea sa efectele benefice ale educației muzicale prilejuite de lectiile de chitara.

Metoda de predare este întotdeauna adaptată vârstei și nivelului de pregătire al copilului. Pentru incepatori, studiul chitarei debutează în general prin joacă: cântece simple interpretate melodic, jocuri cum ar fi ghicitul notelor, și puțină teorie muzicală “strecurată” printre cântecele, explicată într-un limbaj accesibil copilului.

Cursuri chitara pentru adulti

Dacă ați mai studiat chitara, vă putem ajuta să treceți la următorul nivel. Dacă sunteți începător, vă putem ajuta să vă familiarizați cu acest atât de popular instrument muzical. Beneficiile vă pot surprinde și pe dumneavoastră și nu ne referim neapărat la beneficiile strict muzicale. Relaxarea, reducerea stress-ului și reconectarea cu latura emoțională și creativă sunt alte beneficii experimentate de adulții care au urmat lectii de chitara.

Program cursuri

Programul cursurilor de chitară se stabilește pentru fiecare cursant în parte, în functie de disponibilitatea copilului sau a adultului și a profesorului. Flexibilitatea noastră în stabilirea programului este foarte mare. Cursurile de chitară din cadrul Band Music School sunt personalizate în funcție de preferințele și abilitățile muzicale ale cursanților, fie ei copii, adolescenți sau adulți.

Tarife cursuri

4 Lectii individuale – 320 RON – pret pentru Abonament lunar
8 Lectii individuale – 600 RON – pret pentru Abonament lunar
Lecție individuală – 100 RON – pret în afara Abonamentului
* Durata unei lecții de chitară este de 50 de minute.

Locație cursuri

Cursurile de chitară se desfășoară într-un ambient plăcut, ce stimulează buna dispoziție, învățarea și creativitatea, la sediul școlii noastre din Prelungirea Ghencea, nr. 122, Etaj 2, Sector 6, Bucuresti.

Deoarece țelul nostru este de a ajuta la dezvoltarea a noi formații de muzică de succes, școala noastră este complet echipată pentru repetiții dar și pentru concerte, cu camere pentru repeții individuale, scenă, sisteme de lumini și de sonorizare.

Periodic, organizăm recitaluri pentru public, în care copiii, mici și mari, pot să-și  arate talentul și progresele acumulate în urma cursurilor de chitara.

Profesori cursuri

La Band Music School, avem profesori de chitara cu experiență pedagogică și muzicală și, nu în ultimul rând, cu pasiune pentru predat. Sub îndrumarea atentă a profesorilor, puteți fi siguri că veti face progrese uimitoare, indiferent dacă optați pentru lectii de chitara clasica sau bass.

Mihai Paun
Profesor pian si chitara bass

Eduard Cotoara
Profesor chitara, chitara bass si canto

Programează o evaluare gratuită!

Ești interesat de cursurile noastre de chitara? Vrei să afli care este nivelul actual al cunoștintelor muzicale? Sună-ne acum la numărul de telefon 0737.549.678 sau completează formularul de mai jos și unul dintre membrii echipei noastre te va contacta în scurt timp pentru a programa o evaluare gratuită!