Vă invităm să vă distrați alături de noi în Tabăra de Muzică!

De ce o tabără de muzică?

Îți amintești taberele copilăriei, cu foc de tabară și cântece la chitară? Noi așa ne-am îndrăgostit de intrumentele muzicale și vrem să oferim aceasta ocazie și copiilor din generația digitală de astăzi.

În tabăra pe care o organizăm, dorim inițierea muzicală și familiarizarea copiilor cu ceea ce este muzica din punct de vedere teoretic, dar și practic. Timp de 6 zile, vor fi prezentate notiuni de teoria muzicii pe intelesul tuturor , vor fi initiati in tainele pianului, chitarii, tobelor si le vor fi explicate tehnicile si exercitiile vocale de baza.

Copiii vor participa la ateliere de grup de instrumente si canto, intreceri pe teme muzicale dar si activitati recreative in aer liber cu drumetii la obiectivele turistice din zona. Prin intermediul taberei de muzica, copiii vor efectua activitati muzicale in grup si vor lega prietenii noi cu copiii de varsta apropiata, care au aceleasi preocupari.

In tabara Band Music Camp se pot inscrie atat cursanti ai Scolii de Muzica Band Music School, cat si copii din afara scolii care isi doresc sa invete sa cante.

Unde se ține tabăra de muzică?

Tabăra se organizeaza la Pensiunea House of River din Moieciu de Sus, o locatie notată cu nota 9.8/10 de utilizatorii Booking care s-au cazat acolo. Moeciu de Sus este locația ideală pentru organizarea unei tabere de muzică dar și pentru familiarizarea copiilor cu frumusețile rustice ale zonei.

În ce perioadă?

Tabara de muzică se organizeaza în perioada 25 – 30 august 2019.

Câte locuri sunt?

Pot participa copiii cu varste cuprinse intre 7-17 ani. Activitățile muzicale au loc pe grupe de vârstă. Numărul de locuri din tabăra de muzică este limitat la  35 de copii care vor fi supraveghteați de 8 însoțitori. Rezervarea certă se face doar prin achitarea vacanței.

Cât costă tabăra de muzică?

Prețul este de  1450 lei de copil.

Ce include?

  • Cazare pensiune pentru 5 nopti si 6 zile in camere de 2 si 3 locuri
  • Pensiune completa
  • Transport calificat cu preluare din Bucuresti, excursie in zilele 2-5, retur in Bucuresti
  • Ziua 1: vizita la castelul Bran
  • Ziua 2: excursie la Brasov, ZOO, central pietonal si telegondola.
  • Ziua 5: Recomandare excursie hergelia de cai Bran
  • Ziua 6: excursie la Muzeul George Enescu Sinaia, Castelul Iulia Hasdeu Campina (pe drumul de intoarcere) – Intrarile la obiective nu sunt incluse !
  • Echipamente si materiale pentru desfasurarea activitatilor muzicale

Detalii și înscrieri?

Persoana de contact pentru înscrierea în Band Music Camp: Bogdan Nechifor.

E-mail: office@oscoalademuzica.ro

Telefon: 0737.549.678