Cursuri și lectii de pian pentru copii și adulți

Pianul este unul din puținele instrumente pe care poți să te apuci să îl inveți la orice vârstă. Iată de ce la Band Music School organizăm cursuri de pian adresate deopotrivă copiilor și adulților.

Pentru o învățare rapidă și cele mai bune rezultate, lecțiile de pian oferite de școala noastră de muzică sunt individuale, cu o durată de 50 de minute per ședință.

Profesorii de pian

Toți profesorii de pian Band Music School sunt absolvenți de Conservator, au experiență pedagogică și pasiune pentru a preda muzica atât copiilor, cât și adulților.

Alina Nechifor - Profesoară de pian și canto

Alina Nechifor
– profesoară pian și canto –

Eliza Maria Ghizelea - Profesoară pian și canto

Eliza Maria Ghizelea
– profesoară pian și canto –

Mihai Păun
– profesor pian și chitara bass –

Program lectii de pian

Programul cursurilor se stabilește pentru fiecare cursant în parte, în functie de disponibilitatea copilului sau a adultului și a profesorului. Flexibilitatea noastră în stabilirea programului este foarte mare. Cursurile de pian din cadrul Band Music School sunt personalizate în funcție de preferințele și abilitățile muzicale ale cursanților, fie ei copii, adolescenți sau adulți.

Tarife cursuri

4 lectii individuale – 320 RON – pret pentru Abonament lunar
8 lectii individuale – 600 RON – pret pentru Abonament lunar
O lecție individuală – 100 RON – pret în afara Abonamentului
* Durata unei lecții de tobe / percuție este de 50 de minute.

Locație cursuri de pian

Lecțiile de pian se desfășoară într-un ambient plăcut, ce stimulează buna dispoziție, învățarea și creativitatea, la sediul școlii noastre din Prelungirea Ghencea, nr. 122, Etaj 2, Sector 6, Bucuresti.

Deoarece țelul nostru este de a ajuta la dezvoltarea a noi formații de muzică de succes, școala noastră este complet echipată pentru repetiții dar și pentru concerte, cu camere pentru repeții individuale, scenă, sisteme de lumini și de sonorizare.

Periodic, organizăm recitaluri pentru public, în care copiii, mici și mari, pot să-și  arate talentul și progresele acumulate în urma lecțiilor de pian.

Programează o evaluare gratuită!

Ești interesat de cursurile noastre de pian? Vrei să afli care este nivelul actual al cunoștintelor muzicale? Sună-ne acum la numărul de telefon 0737.549.678 sau completează formularul de mai jos și unul dintre membrii echipei noastre te va contacta în scurt timp pentru a programa o evaluare gratuită!